Resultaten voor actief kinderfeestje

actief kinderfeestje
Actieve Kinderfeestjes Archives Bijzondere Kinderfeestjes.
Sportief kinderfeestje bomvol voetbal trefbal bounceball hockey. Bent u op zoek naar een leuk actief en origineel kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Sportief Kinderfeestje organiseert en begeleidt kinderfeestjes met een sportief karakter. Rollen botsen voetballen in je eigen Bubbelbal. BubbelBal Kinderfeestje Dit is echt het mooiste kinderfeestje ooit Ik ga dit ook met mijn kinderfeestje doen Dit is het allerleukste wat ik ooit heb Lees meer. Meespelen in een live videogame. Combat Zone Live is lasergamen in de buitenlucht. Geen masker geen harnas maar lekker vrij bewegen rennen en sluipen in mooie buitengebieden.
Actief kinderfeestje Brabant 7 t/m 12 jaar.
Alles wat kinderen nodig hebben voor een onvergetelijke verjaardag is een combinatie van leuke sportieve activiteiten met vrienden en vriendinnen aandacht van een enthousiaste begeleider lekker eten en natuurlijk veel cadeaus. Het concept is simpel en razend populair. We hebben verschillende hoofdactiviteiten die aangevuld worden met actieve spellen. De hoofdactiviteit staat vast maar de exacte invulling van het feestje wordt pas op de dag zelf door ons bepaald door naar de leeftijd het niveau van de groep en het weer te kijken.
Kinderfeestjes Breeland Recreatie Drenthe.
Wie vindt de meeste stempels? Eet als een Hunebedbouwer. Een kinderfeestje om van te smullen. Eten en drinken kids. Ter afsluiting nog een hapje eten? Een kinderfeestje vol avontuur! Avontuurlijke kinderfeestjes in Drenthe. Fijn dat je onze pagina met kinderfeestjes hebt gevonden. Het valt ook niet mee om een origineel kinderfeestje in Drenthe te vinden. Nou er zijn genoeg kinderfeestjes in Drenthe. Maar vind maar eens dát kinderfeestje waar je naar op zoek was. Een kinderfeestje bij Breeland Recreatie is sportief en avontuurlijk. Kinderen vinden het heerlijk om actief bezig te zijn in de natuur lekker rennen springen en klimmen. Wij hebben voor elke leeftijdscategorie een speciaal feestje ontworpen.
Kinderfeestjes De Reuselhoeve.
Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt volop mogelijkheden voor de leukste outdoor kinderfeestjes. En mocht het echt hard regenen? Een outdoor kinderfeestje kunnen we ter plekke omzetten in een leuk indoor kinderfeest. Inclusief frietjes een drankje of ijsje voor wie dat wil. Vanaf 6 jaar totaalduur alle programmas ca. Duur activiteit is gemiddeld 1 15 uur. Junior paintball kinderfeest incl. Iedere deelnemer krijgt standaard 50 gekleurde bolletjes waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Je wordt alleen maar vies.
Kinderfeestje in Drenthe Joytime Outdoorbelevingspark.
Het klimmen in het klimpark staat los van de feestjes met keuze activiteiten. De kinderen klimmen van boom tot boom met behulp van loopbalkjes kruiptonnen klimnetten en tyroliëns. Ons klimpark is een ideale plek voor een actief kinderfeestje vol vermaak. Naast de parkoersen voor kinderen vanaf acht/tien jaar is er ook Kleintje Klimpark. Hier kunnen kleine apen vanaf vijf jaar zich volledig uitleven. Tijdens een klimfeestje verwachten wij wel dat er één of meerdere volwassenen mee klimmen. Zij betalen ook het kindertarief. Kijk hier voor meer informatie en onze prijzen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over het kinderfeestje. Avontuurlijk Aa en Hunze Arrangement. Escape the Forest feel the pressure! Expeditie Grolloo een top activiteit.
Kinderfeestje Actief Evenementenlocatie All in Echt.
Indoor en Outdoor activiteit. Voor grote groepen neem contact via mail of bel ons. Kinderfeestje Actief bij All in Echt. Voor kinderen vanaf 12 jaar. Uur bowlen 300 per persoon. Game lasergame 500 per persoon. Heat karten 1000 per persoon.
Actief kinderfeestje in Friesland De Lindelaar.
Wilt u voor uw zoon of dochter een actief verjaardagsfeestje? Dan bent u bij de Lindelaar aan het juiste adres. Is uw kind minimaal 8 jaar oud dan regelen wij een onvergetelijk verjaardagspartijtje. U kunt bij ons kiezen uit twee verschillende kinderfeestjes. We beginnen de middag met taart en het uitpakken van de kadootjes. De kinderen doen een speurtocht door het park op ons terrein. Hierna kunnen ze heerlijk spelen in de natuur. Inclusief Lindelaar taart snoep drinken genoemde activiteiten in het park. Prijs EUR 950 per persoon.
kinderfeestje De Zeeuwse Gasten Actief in Zeeland.
Feestje steptocht en survival. Scholen bos Burgh-Haamstede kinderfeestje Molenberg steppen surival. Zoekt u een leuk en sportief kinderfeestje? Kom dan steppen in de Boswachterij van Westenschouwen met aansluitend een gedeelte van ons survival parcours. Iedereen krijgt bij de start van de tocht een helm op daarna verteld de instructeur hoe er het beste gestept kan worden en gaan we op pad. Vermeld dezeeuwsegasten in je tweet! Meld u aan voor onze nieuwsbrief. 4328 ZH Burgh Haamstede.

Contacteer ons