Zoeken naar kinderfeestje Rotterdam

kinderfeestje Rotterdam
Kinderfeestjes voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Geschikt voor Jongens en Meisjes. Kinderfeestjes in de regio Rotterdam. De Theetuin kinderparty bestaat uit 1 uur bowlen of midgetgolfen en de keuze uit een snack kroket frikadel kaassoufflé visstick of kipnuggets met onbeperkt frites mayonaise ketchup en appelmoes of onbeperkt pannenkoeken met diverse lekkernijen om ze te versieren. Tijdens het eten krijgen de kinderen 1 glas siroop of een slush puppie. Als extra hebben wij op woensdag vrijdag en zaterdagmiddag discobowlen. Ter afsluiting van deze feestjes bestaat de mogelijkheid om een ijsje te bestellen.
Vier je kinderfeestje op hoogte bij de Euromast in Rotterdam!
Kortom een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten! Vier jij jouw kinderfeestje ook op de Euromast? Wat is allemaal inbegrepen? Entree voor de Euromast. Een eigen cocktail maken. Cadeautje voor de jarige. Kinderfeestjes kunnen worden geboekt voor de volgende dagen. Doordeweekse dagen woensdag en vrijdag van 1100 tot 1800u. Weekend zaterdag en zondag van 1100 tot 1800u. Schoolvakanties alle dagen van 1100 tot 1800u. Vanaf 6 weken tot uiterlijk 1 week vooraf telefonisch reserveren verplicht afdeling reserveringen 010-4364811. Kinderfeestjes kunnen worden geboekt vanaf 5 kinderen incl.
Kinderfeestjes Dok 99 Rotterdam.
Dok 99 Rotterdam All-In Grillbuffet Bowlen. Het team van Dok 99 Rotterdam. HET LEUKSTE KINDERFEESTJE VAN ROTTERDAM! Een kinderfeestje moet natuurlijk leuk zijn maar het is ook wel heel erg lekker als je zelf niet met alle rommel zit! Dok 99 Rotterdam is daarom de perfecte plek voor je kinderfeestje! De kinderen vermaken zich prima tijdens het bowlen en het etenen je hoeft zelf niets te doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een uurtje discobowlen en daarna frietjes eten met alle vriendjes? Of een uur lang onbeperkt pannenkoeken eten en gezellig bowlen? En zelfs met de hele klas heeft Dok 99 Rotterdam een aantal hele leuke arrangementen!
Kinderfeestje in Rotterdam Exotus Serpenti.
Exotus Serpenti geeft op een leuke maar informatieve manier reptielenpresentaties op kinderfeestjes thuis. Exotus Serpenti gaat ervan uit dat ieder kind uniek
Kinderfeestje Rotterdam De ALLER leukste kinderfeestjes!
Blije mensen lekker snoepen cadeautjes en natuurlijk een spannend kinderfeestje! Natuurlijk wil je dat een kinderfeestje een onvergetelijke ervaring is maar wat gaan we doen? Wij weten als geen ander hoe lastig het is om ieder jaar weer een bijzonder feestje te organiseren. Daarom hebben wij de allerleukste kinderfeestjes van heel Rotterdam voor jou op een rijtje gezet. De meest geboekte feestjes. Lasergamen in een onderzeeër. Geplaatst op 2016-02-04 133921 Door Patty. Waan je in een echte onderzeeër lever strijd met je vriendjes en vriendinnetjes en versla ze tijdens een spannend potje lasergamen.
Bungelland Kinderparadijs Rotterdam Uitleg kinderfeestje.
Kinderfeestje Schaatsbaan Rotterdam.
Ben jij sportief houd je van actie en plezier maken? En dat in winterse sferen? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de schaatsbaan! Wil je gewoon komen schaatsen met je feestje? Dat kan elke dag van de week zonder daarvoor te hoeven reserveren. Het vrijschaatsen staat centraal waarna je met zn allen frietjes gaat eten. Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree schaatshuur frietjes met een snack naar keuze en 1x frisdrank en is 1450 per persoon. Je kan het basisarrangement uitbreiden met een IJshockey Clinic of een Lange Baan Clinic. Breng je feestje naar de optimale ervaring met een IJshockey Clinic.
Kinderfeestje Rotterdam.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Rotterdam Kinderfeestje 48 uitstapjes. Wat is er te doen? Tips van de redactie! Miniworld Rotterdam er wacht een hele wereld op jou! Gratis speurtocht voor kinderen. geopend open op zondag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. ROTTERDAM ZUID-HOLLAND Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Treinen auto's Rotterdamse hotspots en complete havens zijn tot in detail nagemaakt.

Contacteer ons