Meer resultaten voor kinderfeestje eindhoven

kinderfeestje eindhoven
Kinderfeestje Noord-Brabant Vier je kinderfeestje in Eindhoven!
Met een overall aan, masker op en een wapen in de hand gaan de kinderen de strijd met elkaar aan. Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? Kom paintballen bij deze locatie in Neunen, vlakbij Eindhoven, en wees verzekerd van een succes!
Kinderfeestje in Eindhoven, Uit Met Kinderen, over vandaag, openingstijden, Pretparken, Attractiepark, Dierentuin, Zwembad Parken Actief Museum Hotel Speeltuin Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor
Rondleiding met kaas proeven, video over geiten, kop koffie of ranja. Toon Vertier kinderfeestje, Best, 1 15 jaar Actief. Leuke gespecialiseerde uitjes, zoals familie dagen en kinderfeestjes. Midden in de Brabantse natuur voor kleine en grote groepen. Kinderfeestje, tussen 15 en 30 kilometer van Eindhoven.
Kids Bowlingcentrum.
Kinderen kunnen leuk bowlen bij Bowlingcentrum Eindhoven. Bij al onze banen kunnen de bumpers aan de zijkant omhoog. Hiermee gooien de kinderen altijd wel een bal raak. Maandag t/m zondag tot 18.00 uur. De kinderen gaan eerst een uur bowlen, daarna gaan zij aan tafel. frietjes met naar keuze een frikandel, kroket, kipnuggets of een kaassoufflé. mayonaise, glaasje ranja en een ijsje! En de jarige krijgt een kadootje! Voor maar 250, per kind kunt u het kinderfeestje uitbreiden.
CKE.
De feestjes zijn bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. 95 per feestje voor maximaal 12 kinderen, exclusief materiaalkosten de materiaalkosten staan apart bij de workshops vermeld. Voor meer informatie en het boeken van een kinderfeestje minimaal 3 weken vóór het feestje kun je contact opnemen met Chantal Ruijgrok via chantal.ruijgrok@cke.nl.
Kinderfeestje in Eindhoven.
Doordat meer over dit kinderuitje. Kinderfeestjes regio Eindhoven. Direct offerte aanvragen. Je gaafste mozaïek kinderfeest thuis. Mozaïeken tijdens je kinderfeestje thuis: het is weer eens iets anders. En hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes met een mooi mozaïek als aandenken!
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestjes in de regio Eindhoven. Vindt u het moeilijk of heeft u weinig tijd om iets leuks en origineels te bedenken voor een kinderfeestje thuis, dan hebben wij voor u de oplossing. Party en Knutselfestijn zorgt voor kant en klare kinderfeestjes voor een geweldig kinderfeestje thuis!
Laser Quest Eindhoven Mongools kinderfeest.
Wie heeft er niet ooit een kinderfeestje gehad bij ons Dit arrangement is nog steeds het best lopende item in Laser Quest Eindhoven. Intussen zijn er vele arrangementen bijgekomen. Er is bijvoorbeeld het Laser Party arrangement voor de jeugd tussen 13 en 18 jaar.
Kinderfeestjes Go-Kids Eindhoven.
Kinderfeestje bij preHistorisch Dorp. Kinderfeestje bij Van Abbemuseum. Kinderfeestje bij Zwembad Den Ekkerman. Kinderfeestje bij De Ontdekfabriek. Kinderfeestje bij Ballorig Veldhoven. De Run 5201. Ga met je kinderfeestje naar de film bij VUE Eindhoven. Nieuwe Emmasingel 20. Sportief kinderfeestje bij Rofra.

Contacteer ons